Nove izdaje

Naslovnica za Management v športu: Izbrana poglavja Management v športu: Izbrana poglavja
Polona Šprajc (ur.)
2023-03-23
Naslovnica za Urgentni obposteljni ultrazvok Urgentni obposteljni ultrazvok
Tilen Seničar (ur.)
2023-03-22
Naslovnica za 42nd International Conference on Organizational Science Development: Interdisciplinarity Counts 42nd International Conference on Organizational Science Development: Interdisciplinarity Counts
Polona Šprajc (ur.), Damjan Maletič (ur.), Nataša Petrović (ur.), Iztok Podbregar (ur.), Andrej Škraba (ur.), Daniel Tomić (ur.)
2023-03-20
Naslovnica za Perspectives on Teacher Education and Development Perspectives on Teacher Education and Development
Alenka Lipovec (ur.), Janja Tekavc (ur.)
2023-03-20

Obvestila

Ponovno sejem akademske knjige Liber.ac 2022

2022-04-13

Sejem akademske knjige Liber.ac je zasnovan kot tridnevna javna prireditev s spremljevalnim programom, s katero se v slovenskem prostoru uveljavlja nov tip knjižnega sejma, obenem pa se vzpostavlja novo kulturno in komunikacijsko središče. Sejem povezuje različne akterje s področja produkcije in promocije akademske knjige od univerzitetnih založb in knjigarn do univerzitetnih knjižnic. Opozarja na raznolikost in visoko kvaliteto slovenskega akademskega založništva, najnovejše dosežke znanosti in interdisciplinarne razvojne usmeritve v visokem šolstvu. Obenem poskuša akademsko knjigo približati širši zainteresirani javnosti, študentom in dijakom, ki se odločajo o izbiri študija, pa tudi tistim, ki se v okviru vseživljenjskega izobraževanja odločajo za univerzitetno izobrazbo.

Več: https://liberac.ff.uni-lj.si/

Preberi več o Ponovno sejem akademske knjige Liber.ac 2022