Brežice Energy

Avtorji

Eva Dornik (ur.)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za turizem
Urška Sep (ur.)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za turizem
Maja Veselko (ur.)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za turizem
Jasna Potočnik Topler (ur.)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za turizem

Ključne besede:

Brežice, vodnik, znamenitosti, študenti, univerza

Kratka vsebina

Energija Brežic. Vodnik po Brežicah z naslovom Brežice Energy prinaša zgodbo o mestu Brežice, ki jo pripovedujejo študenti Fakultete za turizem Univerze v Mariboru s sedežem v Brežicah. Brošura je nastala kot del projekta v okviru ur angleškega jezika na dodiplomskem študiju turizma, združuje pa ideje, vtise, misli in napotke veliko avtorjev – študentov, ki bodo Brežice zaradi tukaj preživetih študentskih dni vedno nosili v srcu. Skozi vodnik boste imeli priložnost spoznati Brežice skozi oči mladih, ki vam hkrati svetujejo, kaj obiskati, kje so skriti brežiški kotički in nenazadnje, kaj lokalnega morate obvezno poskusiti, da boste Brežice z okolico tudi okusili. Ocvirkovka in bizeljski ajdov kolač sta le dve kulinarični posebnosti, za kateri v študentskem vodniku najdete recepta. Vodnik je avtorsko delo študentov in mentorice, opremljen z avtorskimi fotografijami študentk, ki prinaša sporočilo, da imajo Brežice, ki ležijo v Posavju, ponuditi veliko in da smo tam vsi dobrodošli.

Prenosi

Podatki o prenosih še niso na voljo.

Biografije avtorja

Eva Dornik (ur.), Univerza v Mariboru, Fakulteta za turizem

Brežice. Slovenija. E-pošta: eva.dornik@student.um.si.

Urška Sep (ur.), Univerza v Mariboru, Fakulteta za turizem

Brežice. Slovenija. E-pošta: urska.sep@student.um.si.

Maja Veselko (ur.), Univerza v Mariboru, Fakulteta za turizem

Brežice. Slovenija. E-pošta: maja.veselko@student.um.si.

Jasna Potočnik Topler (ur.), Univerza v Mariboru, Fakulteta za turizem

Brežice. Slovenija. E-pošta: jasna.potocnik1@um.si.

Prenosi

Izdano

09.10.2018

Podrobnosti o monografski publikaciji

ISBN-13 (15)

978-961-286-205-3

DOI (06)

10.18690/978-961-286-205-3

COBISS.SI ID (00)

Date of first publication (11)

09.10.2018

Kako citirati