Anorganska kemija: Navodila za laboratorijske vaje - Gyergyek, Sašo (2023)
Navodila za laboratorijske vaje pri predmetu Anorganska kemija za 1. letnik študijskega programa druge stopnje Kemija, ki se izvaja na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Univerze v Mariboru.
Keywords: anorganska kemija; sinteza v trdnem; obarjanje; rentgenska praškovna analiza; magnetne meritve