XVI. International Conference on Logistics in Agriculture 2022: Conference Proceedings - Marina Bajić; Lisec, Andrej (2022)
16. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu 2022: Konferenčni zbornik. 16. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu, ki jo organizira Visoka šola za upravljanje podeželja Grm Novo mesto, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Občina Sevnica, Zadružna zveza Slovenije, Fakulteta za organizacijske študije v Novem mestu in Vimal Akademija. Konferenca se je odvijala v sodelovanju z  Fakultete elektrotehnike i računarstva in Institutom ‘Mihajlo Pupin’, Univerze v Beogradu. Letošnja osrednja tema je ‘Digitalizacija logistike v kmetijstvu’. Konferenca je postala tradicionalna in posveča pozornost na različne poglede na logistiko v povezavi s kmetijstvom.
Keywords: logistika; kmetijstvo; digitalizacija; mednarodna posvetovanja; zborniki