International Scientific Conference »Research and Education in Nursing«: Book of Abstracts, June 9th 2022, Maribor, Slovenia - Marina Bajić; Mateja Lorber , Mateja Lorber; Čuček Trifkovič, Klavdija; Šostar Turk, Sonja; Štiglic, Gregor (2022)
Mednarodna znanstvena konferenca »Raziskovanje in izobraževanje v zdravstveni negi«: Zbornik povzetkov, 9. junij 2022, Maribor, Slovenija. 9. junija 2022 Univerza v Mariboru Fakulteta za zdravstvene vede organizira Mednarodno znanstveno konferenco z naslovom »Raziskovanje in izobrazevanje v zdravstveni negi«. Ob tej priložnosti je izdan e-zbornik izvlečkov mednarodno priznanih in domačih strokovnjakov ter študentov s področja visokošolskega izobraževanja, zdravstvene nege in zdravstvenih ved.Namen konference je predstaviti napredek na področju raziskovanja v zdravstvu in zdravstveni negi ter izobraževanja, temelječega na raziskovanju, v slovenskem in mednarodnem prostoru. Poleg tega je odlična priložnost za zdravstvene delavce in visokošolske učitelje da izmenjajo raziskovalne dokaze, modele dobrih praks in inovativne ideje.
Keywords: visokosolsko izobrazevanje; zdravstvena nega; zdravstvene vede; konferenca; raziskovanje