Gledal sem Disneya: Ob jubileju Guinnessovega rekorderja in začetnika animiranega filma v Mariboru Franca Kopiča - Marina Bajić; Salmič Kovačič, Karmen (2022)
Prav zares nenavadno je in prav zares se je vprašati, kako so se pojavila zgornja tri imena v istem kontekstu. Prvi je začel fenomene zbirati in po tem zaslovel, tretji pa je zaradi drugega prišel v Guinnessovo knjigo rekordov. Torej sta druga dva tudi fenomen, če sta pristala v knjigi prvega.
Keywords: Disney; Guinessov rekord; Franc Kopič; anmiran film; jublej