XIV. International Conference on Logistics in Agriculture 2020: Conference Proceedings - Marina Bajić; Lisec, Andrej (2020)
14. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu: Zbornik konference.14. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu, ki jo organiziramo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in Zadružna zveza Slovenije ima letošnjo osrednjo temo Podnebne spremembe v logistiki v kmetijstvu. Konferenca je postala tradicionalna in posveča pozornost na različne poglede na logistiko v povezavi s kmetijstvom. Zato imamo vabljeno predavanje na temo Vpliv podnebnih sprememb na kmetijstvo. Letos bomo imeli spletno konferenco zaradi koronavirusa.
Keywords: logistika; kmetijstvo; lokalna hrana; pakiranje; klimatske spremembe