Multiplikativni učinki športa na mlade, ki se vključujejo v športne aktivnosti - Marič, Miha; Leskovar, Leskovar; Arh, Patrik; Donaval, Nejc; Tinkara Kozovinc, Tinkara Kozovinc; Kremsar, Sara; Kutnjak, Manca; Marolt, Katja; Pintarič, Katja; Ribič, Monika; Aljaž, Aljaž; Šket, Tine; et al. (2020)
Skozi kritični pregled sekundarnih virov literature so vključeni strokovnjaki skozi medsebojno spoznavanje, iskanje specifičnih kompetenc posameznikov in kombiniranje znanj pripravili sintezo obravnavanega področja športa med mladimi ter identifikacijo multiplikativnih učinkov športa na mlade, ki se vključujejo v športne aktivnosti. Sodelovanje je bilo skozi celoten čas podprto s strani Zavoda za šport Škofja Loka, kateri nastopa kot partner in na podlagi katerega se gradi študija primera. Pri raziskovanju se je skozi intervjuje in validacijo strokovnjaki (trenerji, aktualni in nekdanji športniki) izvedlo kvalitativno raziskovanje o sami kakovosti ugotovitev ter podanih predlogov učnih načrtov za izvedbo načrtovanih dejavnosti. Pripravljena je tudi informacijska rešitev na platformi Moodle.
Keywords: management; šport; kadrovski management; management poslovnih procesov; informacijski sistemi; organizacija, kineziologija; organizacija; kineziologija