Raziskovalni vodnik - Strnad, Simona; Novak, Darja (2020)
Predstavitev organizacije in dejavnosti inštitutov, laboratorijev in centrov na Fakulteti za strojništvo Univerze v Mariboru.
Keywords: Fakulteta za strojništvo; promocija; inštituti, laboratoriji; raziskovalni centri; znanstvenoraziskovalno delo; razvojno delo; sodelovanje s podjetji in organizacijami