FKKT Navdih Znanosti - Slemnik, Mojca; Kravanja, Zdravko; Novak Pintarič, Zorka (2019)
Brošura vsebuje vse bistvene podatke FKKT, vizijo fakultete, študijske programe, vpisne pogoje, študentske aktivnosti, predmetnike in predstavitve laboratorijev: zaposleni, raziskovalna področja, najpomembnejši dosežki, ažurirane najpomembnejše objave, sodelovanje z ustanovami in podjetji, tekoče projekte in raziskovalno opremo.
Keywords: Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo; UM; poslanstvo fakultete; predstavitev laboratorijev; študijski programi; predmetniki