Izobraževanje v digitalnem svetu - Krašna, Marjan (2015)
Knjiga prinaša na področje izobraževanja v današnjem digitalnem svetu nova spoznanja, ki so nastala v letih raziskovanja, ustvarjanja in razvoja sodobnih e-učnih gradiv. Po njej bodo z zanimanjem posegli kreativni učitelji na vseh stopnjah izobraževanja in tudi študenti – prihodnji učitelji. Hkrati bo knjiga koristno vodilo vsem avtorjem in razvijalcem e-učnih gradiv.