Chemical Reaction Engineering II: Manual for Performing Laboratory Exercises - Pečar, Darja (2025)
Kemijska reakcijska tehnika II: Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj. Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj pri predmetu Kemijska reakcijska tehnika II so učni pripomoček za študente, da lahko pristopijo k opravljanju eksperimentalnega dela v laboratoriju.
Keywords: kemijska reakcijska tehnika; korozija; inhibitor; kontinuirni reaktor; kinetični parametri