3D modeliranje: Napredne tehnike in aplikacije v računalniško podprtem modeliranju - Ulbin, Miran (2024)
Skripta s področja 3D modeliranja je namenjena kot študijski pripomoček pri izvedbi predavanj predmetov 3D modeliranje in Računalniško oblikovanje. Vsebuje razlago večjega dela učne snovi, ki jo morajo študentje pri teh predmetih osvojiti, in je skladna z učnim načrtom omenjenih predmetov.
Keywords: 3D modeliranje; računalniško podprto konstruiranje; površinsko modeliranje; vizualizacija; računalniška grafika