Book of Abstracts of the 1st International PhD Conference of Doctoral School of University of Maribor: Green Transition: Advancing Academia's Role in SustainableInnovation - Maja Godina Marin, Maja Godina Marin; Ren, Zoran (2024)
Zbornik povzetkov 1. mednarodne doktorske konference Doktorske šole Univerze v Mariboru: Zeleni prehod: Napredovanje vloge akademskega sveta pri trajnostnem inoviranju. S publikacijo želimo seznaniti doktorske študente, visokošolske učitelje in zainteresirano javnost o aktualnih temah, ki jih raziskujejo doktorski študenti, s področja zelenega prehoda in vloge akademskega prostra pri razvoju trajnostnih rešitev. Povzetki objav dajejo vpogled v raziskovalne probleme, s katerimi se ukvarjajo doktorski študenti na tem področju in katere rešitve predlagajo.
Keywords: zeleni prehod; trajnost; razvoj; inovativnost; doktorski študent