Uvajanje trajnostnih in visokostorilnih tehnologij v pridelavo jabolk (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2023)
V publikaciji so predstavljeni avtorski prispevki za pomoč pri uvajanju trajnostnih in visokostorilnih tehnologij v pridelavo jabolk. Predstavljena so glavna izhodišča k celovitemu pristopu vse od začetka pridelave do konca skladiščenja. Vključene teme opisujejo strojno rez, strojno redčenje, rez korenin, fiziološko in mikrobno stabilnosti plodov, spravilo pridelka, skladiščenje pridelka v dinamični atmosferi in ’0 – residue’ varstvo rastlin.