Letopis Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo 2019/2020 (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2020)
Publikacija predstavlja opise posameznih predmetov (z izbranimi študentskimi deli) za vse 4 študijske programe, ki se izvajajo na fakulteti in sicer gradbeništvo, gospodarsko inženirstvo, prometno inženirstvo in arhitekturo. Predstavljene je tudi delo na področju publicistike, ekskurzije, projektno delo in alumni klub. Zbrana so tudi vsa diplomska in magistrska dela študijskega leta 2019/2020, predstavljene so tudi aktivnosti študentskega sveta.