Conference proceedings / XIII. International Conference on Logistics in Agriculture 2019, Novo mesto, Slovenia, 6. November 2019 (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2019)
13. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu: zbornik konference. 13. mednarodna konferenca Logistika v kmetijstvu, ki jo organiziramo Občina Sevnica, Grm Novo mesto – center biotehnike in turizma, Fakulteta za logistiko Univerze v Mariboru, Visoka šola za upravljanje podeželja GRM Novo mesto in Zadružna zveza Slovenije ima letošnjo osrednjo temo vloga in pomen človeških virov pri logistiki v kmetijstvu. Konferenca je postala že tradicionalna in utira pot različnim pogledom logistike v povezavi s kmetijstvom. Ravno zato imamo vabljenega predavatelja na temo Električna vozila v kmetijstvu.