60 let študija ekonomskih in poslovnih ved (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2019)
Predloženo delo predstavlja celovit pogled na mejnike in vizijo razvoja ter delovanja Ekonomskoposlovne fakultete. V monografiji so predstavljena posamezna področja dela na EPF in sicer kratka predstavitev fakultete in posameznih študijskih programov danes. Predstavljene so katedre in področje dela strokovnih služb. EPF je v zadnjem času napredovala tudi v mednarodnem merilu, kar dokazujemo z akreditacijami in izmenjavami študentov ter zaposlenih. Raziskovalna dejavnost je predstavljena z nekaj dosežki. Vse bolj se vključujejo tudi študenti na vseh ravneh študija. Izdajamo tudi znanstveno revijo Naše gospodarstvo. Sodelavci v knjižnici so-omogočajo študijski in raziskovalni proces. Pri razvoju našega pedagoškega dela in kompetenc študentov sta vplivna karierni center in strateški svet.