Bridging the Borders: English for students of Civil Engineering - Mulej, Sabina (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2019)
Premostitev meja: strokovni angleški jezik za študente gradbeništva. Študentje gradbeništva se zavedajo, da je znanje angleškega jezika nepogrešljivo v sodobnem svetu. Pri študiju in pri delu si želijo komunicirati z ljudmi iz vsega sveta in uporabljati literaturo v angleškem jeziku. K temu jih spodbujajo tudi pričujoča gradiva, ki so namenjena 30 uram predavanj v enem semestru.