University of Maribor, Faculty of Civil Engineering, Transportation Engineering and Architecture (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2018)
Univerza v Mariboru, Fakulteta za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo. Knjiga predstavlja promocijsko gradivo Fakultete za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Univerze v Mariboru. Začenja se z besedami dekana, vizijo fakultete ter nadaljuje z njeno zgodovino. Prikazane so vse aktivnosti fakultete od opisi izvedb študijskih programov na vseh treh stopnjah, do znanstveno raziskovalnih aktivnosti ter razvojnega in strokovnega dela.