Chemical Reaction Engineering II: Manual for Performing Laboratory Exercises - Pečar, Darja (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2025)
Kemijska reakcijska tehnika II: Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj. Navodila za opravljanje laboratorijskih vaj pri predmetu Kemijska reakcijska tehnika II so učni pripomoček za študente, da lahko pristopijo k opravljanju eksperimentalnega dela v laboratoriju.