Stomatognati sistem: Anatomija, fiziologija, razvoj, histologija - Fekonja, Anita (Univerzitetna založba Univerze v Mariboru, 2025)
Učbenik Stomatognati sistem obsega snov, ki jo študenti Dentalne medicine Medicinske fakultete Univerze v Mariboru obravnavajo v okviru predmeta Morfologija zob (anatomija in fiziologija ustne votline). Stomatognato področje je temeljno področje dentalne medicine, zato je poznavanje anatomije, fiziologije, histologije in razvoja osnovnega pomena pri razumevanju zgradbe ter delovanja stomatognatega sistema. Za lažje razumevanje besedila je učbenik opremljen tudi s slikovnim gradivom. Prav tako so v učbeniku opisani primeri s klinične prakse, ki se navezujejo na obravnavano področje.