Med dialektologijo in zgodovino slovenskega jezika: ob življenjskem in strokovnem jubileju prof. dr. Martine Orožen - Marina Bajić; Jesenšek, Marko; Rajh, Bernard; Zorko, Zinka (2002)
Between Dialectology and History of the Slovene Language: the life and professional jubilee of prof. dr. Martin Orožen. No abstract.