Als ich noch der Waldbauernbub war Petra Roseggerja in Solzice Prežihovega Voranca: analogija kot imanenca in razhajanje v tematskih in jezikovno-stilnih strukturah dveh proznih del - Cergol Mihelič, Suzana (2001)
No abstract.