Začetki prekmurskega časopisja: besedje Agustičevega časopisa Prijatel - Ulčnik, Natalija (University of Maribor Press, 2009)
The Beginnings of the Prekmurje Newspapers: a text from the Agustič’s Newspaper Prijatel. No abstract.