Jezikovna predanost: akademiku prof. dr. Jožetu Toporišiču ob 80-letnici - Jesenšek, Vida; Pirjevec, Heather; Šabec, Nada (University of Maribor Press, 2006)
Language Commitment: Academician Prof. Dr. Jože Toporišič at the Age of 80. No abstract.