Slovenščina in madžarščina v stiku: sociolingvistične in kontrastivne študije - Bernjak, Elizabeta (University of Maribor Press, 2004)
Slovenian and Hungarian Language in Touch: Sociolinguistic and Contrastive Studies. No abstract.