Besedoslovne lastnosti slovenskega knjižnega jezika in narečij - Jesenšek, Marko; Zorko, Zinka; Koletnik, Mihaela; Unuk, Drago; Stramljič Breznik, Irena; Jesenšek, Vida; Fabčič, Melanija Larisa; Šabec, Nada (University of Maribor Press, 2004)
The Literary Characteristics of the Slovenian Literary Language and Dialects. No abstract.