Med dialektologijo in zgodovino slovenskega jezika: ob življenjskem in strokovnem jubileju prof. dr. Martine Orožen (University of Maribor Press, 2002)
Between Dialectology and History of the Slovene Language: the life and professional jubilee of prof. dr. Martin Orožen. No abstract.