"— vaterländisches Interesse, Wissenschaft, Unterhaltung und Belehrung —": Illyrisches Blatt (Ljubljana, 1819-1849), literarni časopis v nemškem jeziku v slovenski provinci predmarčne Avstrije - Birk, Matjaž (University of Maribor Press, 2000)
"... PatrioticInterest, Science, Entertainment and Instruction ..." No abstract.